Hai mommy semua. Sy nak tanya ada tak mommy kat sni doc bgtau baby dlm kndungan besar? Risauu pla😰

2 Balas

Tahniah sis preggy❤️🌹semoga sihat2 ya... hmmm baby besar? experience saya xdela sis... sis jgn risau sgt ya... doctor kata apa?... kalau tiada apa yg bahaya ok je kot tu... 👍... cuma kalau besar sgt nnt kene bersalin awal. Tengok la apa doctor tu cakap..

berat baby sya dalam kandungan hampir obesiti waktu scan.. doktor suruh sya diet n kalau bule jangan kerap makan malam.. sblum ni nasi sya makan 4 kali sehari 😅skrg sya dah kurangkan jadi 2