Klu kita ada keluar keputihan sikit je bahaya ke? Ni first kena.Mcm mana nk atasi takde keputihan?

3 Balas

Saya haritu ada keputihan sikit juga puan. Saya pergi hospital swasta, dr buat vaginal swab untuk tengok ada gbs ke tak (alhamdulillah takde) then dia bagi antibiotic. Gbs ni bahaya untuk baby masa lahir nanti jadi saya risau buat je vaginal swab tu.

saya sblum ni ad keputihan warna putih lps tu tukar hijau then gatal2. masa check up bg tahu doktor, doktor bg ubat sumbat dr bawah. keputihan ada jgk kaler jernih & xgatal mcm sblum ni.

pregnant ke sis? kalau wrne slain jernih atau putih , kena risau