Usia kndungan dlm brpa mnggu dpt rehat sckpnya? Sbb sy msih krja n due bln 7.

1 Balas

Sorry sis. Saya kurang jelas dengan soalan sis. Maksud sis apa ya? Nak ambil cuti ke?

11mo ago

Oh maksudnya sis nak berhenti kerja lepas bersalin ke? Kalau nak berhenti kerja better you bagi notice awal. Lepas tu bincang dengan HR macam mana. Ada sesetengah company bila dapat tahu kita nak berhenti, dia taknak bayar gaji penuh walaupun kita ambil maternity leave.