ada tak ibu-ibu yg sakit tulang punggong? sy 13week, rasa sakit tu sampai tak boleh nak berjalan 😭

4 Balas

Same sis.. tp sy time duduk je.. sy sakit tulang bontot yg tgh tu.. sy bt keje mmg dduk lame.. so nk bgn tu mmg sakit.. tp hrtu dr ckp sb rahim nk mengembang.. so mmg pressure kt ctu.. n die suruh tuka position.. so skrg sy bt keje atas katil 😁 xsakit dh.. kalau x sis bgn tiap 10 minit..

sama sis. sy start masuk 14w start sakit. skrg dh 15w all sakit n x bole lama sgt duduk. x kira kerusi ada cushion or x tetap sakit sis.. kena kejap berdiri utk legakn sakit.

saya 8w dah strt rasa sakit tulang punggung . lg kalau duduk lama lama .

Sama lah kita sakit tulang punggung klu lama sgt duduk.