1 bulan nak bersalin apa barang tak beli lagi 😔 no mon

4 Balas

maaf bertanya awk, suami awk mana? atau boleh minta bantuan dari family. in shaa allah ada yng ikhlas. brg baby mmg bnyk yg nak guna.. huhu sy pun husband bnyk tlg, semoga urusan awk dipermudahkan ya... atau ada mommies dkt sini yg bolrh tlg awk. kalau perlukan bantuan, sila jgn hide diri sendiri ya.. takut org tak percaya zaman scam ni..

9mo ago

okay, awk boleh try minta bantuan dekat fb, nama group tu kelab ibu mengandung malaysia. in shaa allah ada yg sudi tlg.. yg penting jangan hide diri sendiri.

sis minta bantuan lah dekat keluarga terdekat atau kawan2. kena prepare juga walau macam mana pun😅 kesian baby nanti lagi2 ni first baby kan. Semoga dipermudahkan urusan sis 🙏🏻

sama la sis semua belom beli..mmg husband ad tpi kami diuji dgn kewangan yang x stabil..nak makan 1 hari pon susah sis

9mo ago

kannn sis 😔 ujian buat kita

Okay