Mommy kena covid waktu 16week lebih sakit badan dan bisa tu tak boleh bawa bincang..

2 Balas

betul. sy +ve masa 16w juga. Banyak melepet baring rehat je masa kuarantin. Tapi sesekali sy bergerak juga utk elakkan cramp sbb kerap baring. Kadang sy mandi air suam utk redakan sakit badan tu & minta suami urut² manja/simple je. Sis, jangan lupa kerapkan minum air & makan juga ya. Pastikan posisi masa sis tgh rehat/tidur juga selesa ya. Take care.

banyakkan rehat, minum air lemon + madu