Normal ke 36week berat baby 2400 ? Mohon komen korang yang ada pengalaman 🥺

4 Balas

Saya 36Week Jumpa Doctor Pakar Haritu Berat Baby 2.34Kg Dia Kata Okey And Doctor Pakar Expect Dalam 37minggu Tu Boleh Naik Ke 2.5Kg . Itu Sebab Anak Pertama Saya Lahir Emergency Czer And Risiko Mengandung Bawah 1 Tahun . So Berat Baby Second Ni Ok Kalau Saya Nak Beranak Normal . Mayb Doc Tengok Berat Baby Based On BMI And Kita Punya Record Buku Pink .

tak sure. Sy 32w berat 2.21kg Dr cakap baby besar seminggu. awak Dr takde cakap apa2 ke?

doc cakap ok tak? sy baru nak scan minggu depan..last scan 34 minggu berat baby 2.2kg..

normal, I scan last week Saturday 33weeks baby berat 2.4kg , ok keep doc ckp