Assalam semua..sekarang sya 27week boley makan jeruk pak ali tak ..teringin sngt2 ada effect x ibu2.

29 Balas

sy baru je mkn sis. habis 1 plastik tu. tgh preggy 29weeks. okay je xde apa pun sis ☺

wslm ok je jeruk pak ali....jgn jeruk yg siam pnya. Sbb dy letak ubt

jeruk ok je. cuma jgn berlebihan. makan apa pun kena bersederhana.

Boleh jer makan sye mkn sampai 9bulan sebb mmg tekak nak yg tu je

waalaikmslm..mkn laa skit ilang kn teringin tu.. #TAPSupermoms

U can eat anything but all in moderate. Sikit2 bak kata.

boleh tapi jangan banyak sgt. #23Nov20 #TAPSuperMoms

Boleh je.. Mkn je kalau teringinnn hihi

Mkn la tp jgn over sgt.. Mkn buat rasa

Blh je makan tpi jgn byk sgt 🙈