Bukaan vagina selepas bersalin

Hi first time mom kat sini, nak tanya normal ke lepas bersalin bukaan vagina kita macam terbuka? Saya takut tengok macam terbuka sangat risau apa apa. berpantang day 21

4 Balas

Macam nampak isi dalam ke sis? Sis tengok time nak sapu ubat kuning ke atau husband bagitau? Saye pun first time mom. Mase saye tengok pun terkejut jugak, macam eh kenape macamtuh, hahaha tapi lame2 die akan mengecut jugak macam biase, cume amek mase. And jage kebersihan miss v je.

7mo ago

Sama lah sis takut tgk masa cuci luka

Saya pun first mom. Terkejut juga tengo first time nmpak mcm ade isi dlam tu. haha. Day-16 pantang harini..

7mo ago

oo nanti lepas 6 minggu dia okay sendiri ya sis, notedd

Ada rasa sakit kat bahagian vagina tak? Saya day 18 kadang rasa berdenyut bila berdiri atau jalan

7mo ago

haah ada juga sis, kat situ pun berjahit ke. confuse saya

mmg mcm tu. lama2 dia akan kecut balik. tpi sy day 20 dah kecut sikit .

7mo ago

memang akan nampak isi dalam ke sis? saya punya day 21 pun terbuka lagi 🥲