Pergerakkan baayi. Hai mommy, apa rasa baby tendang untuk first gome yer? Baby saya sekarang 18 mggu

First time jadi mummu

8 Balas

18w tu awal lagi . tp boleh je rasa .. ade rasa mcm benda bergerak atau berdenyut2 kat dalam . sy pun dari anak sulung , 15w dh start rasa . nanti makin besar , makin senak perut tu sbb bby makin mengganas kt dalam 🤭

dulu masa anak first 18w da rasa mcm denyut2 gitu kt perut. anak second ni awal. 14w da rasa. denyut2 je mcm die jentik2 perut tu. lg rasa kalo kite tgh duduk atas bongkokkan bdn.

1y ago

tak pasti sis. tp sy pnye pon kadang2 je rasa. mybe sbb kecik lg kot.

Saya pun 18w , kuat juga tendangan baby saya . Rasa dia geli2 & rasa benda bergerak . Aktif betul dia kat dalam perut lagi2 lepas saya makan benda manis

ada saya strt bby gerak macam denyut sikit dlm 18w skrg da 20w lebih dah terasa sgt tpi blm kuat lgi .

sy pun first mommy ,19w dh rasa .kdg rasa cm kena jentik jer 🤭 best je rasa ..

Saya 20w tapi saya taktau macam mana rasanya baby kick tu 😭 first time

Saya dulu rasa mcm geli2 n kdg rasa mcm ada tendangan yg slow sgt .

18minggu