Simptom pregnant hilang (breast tenderness, loya) @ 7 weeks normal ka?

6 Balas

Sy hari tu bleeding, pastu doktor bg duphaston. Lpas 3 hari, sy rasa smua pregnancy symptoms hilang masa 5w. Check dah miscarriage Tp ada ja sy baca normal je tiba2 pregnancy symptoms on and off

Sy 6week simptom semua dh hilang , tp spotting masih berlarutan smpai skrg ,, hmm mggu depan nk tggu 7 week bru g scan mcm mna , kalau g scan awal pun takut x nmpk pape lagi

Tk sure normal @ tak. Sbb sy pernah missed miscarriage, semua alahan sy hilang on the spot. Tp if sis takde bleeding maybe takde apa

1y ago

Kalau sy dlu start 5w spotting on off. Lepastu dh makan ubat duphaston stop bleeding cuma baby mmg tak boleh nk survive dah. 9w sy disahkan missed miscarriage, 11w baru turun darah bnyak . Depends ada yg gugur turun darah sikit2 ada yg turun sekali bleeding complete miscarriage

sy pon sama. tido pon boleh meniarap. rasa mcm x mengandung. semua hilang. nak tunggu next scan lmbat lagi. risau

1y ago

Sonobee ultrasound

Normal je. Kadang ada oranf sec tri akan dtg balik benda2 tu. Depend on body

Normal bg sebahagian ibu hamil