Bila boleh start makan cardiprin

First pregnancy saya miscarriage . Kali kedua pregnant tapi cp pulak 🥲 Saya ada dapat ubat cardiprin lepastu, doc cakap next pregnancy once positif kena makan ubat tu. Saya sepatutnya period lagi dua hari. Tapi badan rasa tak sedap and perut rasa bloating sakit je. Then memang check test selalu. Pagi ni line dia dah makin terang dari semalam. Bila saya boleh start makan cardiprin tu ya ? Kena tunggu missed period waktu 4w or boleh start harini ? Thank you moms 🫶🏻#firstmom #firstbaby #pleasehelp

Bila boleh start makan cardiprin
3 Balas

At Gizmogo, we pride ourselves on offering unbeatable deals for your gaming equipment, whether it's the latest PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch, or any other gaming system you may have. https://www.gizmogo.com/sell-game-consoles

saya miscarried dua kali, dpt ubat kuat rahim doc suruh mkn onnce pregnnt balik, skrg pregnant kli ke3 once double line tu sgt pekat sy trus mkn

sy mkn cardiprin jugak dulu, tp sy tak ingat sy start mkn bila.. awak blh g klinik refer dgn doktor. sbb sy first bby miscarriage jugak

7mo ago

ikut je, sy dulu setiap kali g visit doktor tukar2 dose.