Kandungan saya da masuk 7 minggu, normal ke kalau saya rasa nyeri pada bahagian atas ari ari kanan?

First mommy

3 Balas

saya pun sama, doc kata first trimester mmng normal kalau nyeri tanpa sakit.. tapi kalau makin kuat sakit dan berdarah kene dtg klinik cpt2..

2y ago

rasa mcm berdenyut2 ngilu mcm tu je tapi tak rasa sakit mcm pedih tajam

Samaaa, saya nak cangkung pun ngilu 😂

2y ago

normal sis

sama saya pun rasa macamtu, mild cramp

2y ago

saya pernah tanya doc, doc kata kalau sakit backbone dan pinggang sbb baby serap zat kita.. sbb tu kene makan banyak buah dan vit