Sakit kaki

First mom 31 weeks here. Ada tak ibu ibu yang sakit kaki masuk T3. Lebih kepada sakit urat. Saya taktahu kenapa, dia macam tarik urat kaki sampai nak buat apa apa jadi sakit sangat. Dia tarik urat punggung sampai ke kaki. Berjalan tempang dah. Nak buat apa apa semua sakit. Ada cara tak? Lagi sakit dari tulang pelvik kaki ni. Nak banyakkan berjalan macam mana kalau kaki sakit sangat sangat 😣😣

1 Balas

Normal. Ada ambil cl tak? Dorang ada wat urutan prenatal, kalau tak tahan try urut dulu. Tp urut dgn yg bertauliah je tau

4w ago

Takde la pulak sis. Kaki bukan bengkak tapi urat tu hm, kita boleh bagitau nurse ke?