Baby kurang bergerak

This is my first baby ..dpt rasa baby kick masa 19weeks .now 22week baby mcm dh slow dah kurang aktif mcm awal2 mula rasa pergerakan dia.normal atau macam mana ?#ingintahu #seriusnanya

2 Balas

normal sis..saya haritu around weeks mcm awak pun macam tu jgk kadang aktif, kadang kurang aktif..saya husnozon je maybe baby tidur dan baby girl kurang rasa tendangan..

puan kne pergi jmpe dctr dgn segera.itu cara yg pling tepat..mntx pndangan dan nasihat dry dktr