pregnant second baby

first baby 1 tahun 3 bulan bsalin scara C-section/czer dan skrg dpt tau pregnant lgi .. sbenarnya blum bsedia (ambil pil prancang) tapi rzeki alhamdullillah.. rsau luka dalam blum ok lgi .. ada yg boleh bgi tips atau kata2 semangat .. #pleasehelp #bantusharing #scondbaby

3 Balas

sye both pregnancies emergency czer. masa mula2 tau pregnant ank 1st 1y2m. Alhamdulillah spanjang pregnancy takdek sakit apa2 dkt tmpt czer. makin aktif mcm org xpregnant 😂 haha. nurse n doktor pun takdek marah pape masa bukak buku.. skang 2nd baby dh 4bulan lebih, dukung si abgnye yg 16kg pun alhamdulillah takdek rasa sakit apa2..

6mo ago

tq jwb 🥰 .. smoga d pmudahkan utk sya dan baby

rezeki tu. sy ank baru masuk 1y dh pregnant balik, sblm ni czer juga. now dh 30w. alhamdulillah setakat ni baik2 saja. average 1y luka dlm dh ok. cuma in case klu rasa sakit sgt smpai mkn ubt pun x jalan, better pergi check.

6mo ago

tq jwb 🥰 ..

semoga dipermudahkan urusan awak. semoga journey pregnancy awak dipermudahkan. inn shaa allah, awak boleh😊

6mo ago

insha'Allah, tq 🥰