Hello po sa lahat ng team September!

Finally nakaraos din 🤗 EDD: September 30, 2021 DOB: September 12, 2021 1. Normal delivery/Emergency cs: Normal delivery (Thank you lord 🙏) 2. Father in room: No 3. Birth date: September 12, 2021 5. Cravings: Tomato and Blueberry 6. Gender of the baby: Baby Girl ♥ 🤗 7. Hour of labor: 12am to 7am, Baby's out ☺ 8. Weight: 3.6kg 9. Name of the baby: Ena eumi 10. Age of now: 2days old Sulit ung hirap sakit lahat lahat for my baby girl, God bless sa lahat ng soon to be mommy have a safe delivery din. 🤗 #1stimemom #firstbaby

Hello po sa lahat ng team September!
46 Replies

wow congrats sis due ku dn sa 20 last friday 2cm na aku but no active labor pa puro hilab hilab lng sana makaraos na dn kmi🙏🙏🙏

3y ago

same here po. Due ko rin is 20. no signs. praying for your safe and normal delivery mamshiee