Baby dah 1 tahun 12 hari...dia terjatuh dari katil..sedar2 dah terlentang menangis..risau la

So far tak ada demam dan muntah2 lagi la .kena pantau 24 jam kan

1 Balas

Ya pantau. Jika ada simptom tak OK, terus bawa ke hospital untuk pemeriksaan. Lepas ni elakkan kemalangan sebegitu. Jika tiada penghadang, tidur di bawah.

3mo ago

baik...tq sangat..dia kerap jugak jatuh tapi bukan jatuh katil ...tapi selama yg dia jatuh pantau jgk tapi alhamdulillah tak ada apa2