Bersalin awal dari due 19/10

Eyyy yeayyyy saya lupa nak update . Sy dah bersalin 32minggu 2hari , pada hari jumaat 23/9/22 . Baby sihat alhamdulillah , berat 2.35 kg . Jumaat bersalin , sabtu dah boleh balik . Oh ya sy bersalin normal . Koyak cuma 2cm shj . Alhamdulillah , nikmat menjadi seorang ibu . Menahan sakit contraction 5jam , keluarkan baby x smpai 5 minit , hanya dua kali push maka keluarlah seketul baby girl 🥺🥺🥺🥺 terima kasih mommy yang bg tunjuk ajar . Semoga pahala mengalir buat mommy semua🥰🥰 #firstmom #firstbaby

2 Balas

tapi berat baby lg ringan dari mase scan kan sis?

2y ago

Yupp betul . By scan 2.79 , tp bila kuar 2.35 . Should be ok sbb 36weeks.🤣🤣 alhamdulillah 🤲🏻