18weeks #BabySulung

Excitednya bila dah mula dapat rasa sikecil main ketuk ketuk dalam perut ? tak begitu mommy mommy semua ? ?

8 Balas

Betul..walopon kick xkuat mana lg tp excited bila tetiba rasa berombak dlm perut..hihi #babysulung jgk

Memang excited. Itulaa pengalaman momies2 semua yg takdpt dilupakan semasa preggy 🥰

sy 14-15week dh rse slow movemnt. seronok sgt. syukur Allah bg nikmat sebaik ni

Yer so excited lg2 bila dy dah mkin aktif.. Kdg2 blh nmpk mcm2 bntuk perut😂

Betul2. Haha kekadang bila borak2 dgn baby dlm perut pastu sengeh sorang2.

btui2..wlpn nie bkn mngandg kli ptama..keterujaan tu ttp sme....

Sangatt. Rasa nak sengih sorang2

haha btl