Baby Tumbuh Gigi

Excited sangat sebab baby dah tumbuh gigi pertama masa masuk 8 bulan. Tak lama lagi nak 9 bulan, gigi depan bawah dah ada 2. Comel sangat! Ibu-ibu lain berapa umur baby masa tumbuh gigi pertama? Ini first baby saya ❤️ #firstbaby #1stimemom #firsttooth

3 Balas

6 bulan tumbuh gigi bawah dua sekaligus 7bulan tumbuh gigi atas dn dua juga sekali gus.. 8 bulan tumbuh lgi 2 gigi atas.. skrng dh 9 bulan mcm nk tumbuh lgi gigi bawah