7 weeks

Hi everyone, I'm new and so excited to be here! This is my first pregnancy after 2 years of marriage and I don't have a clue on how to take care of myself. Alhamdulillah Allah makbulkan doa sye. Ade tips tak untuk kurangkan rase loya?

7 Balas

Hi sy sedang pregnant 10 weeks after 6 year marriage.. tp first tu mmang xtahu pregnant. Sy detect pregnant pun masa 8 weeks.. time tu sakit belakang sgt2. Tak sangka.. Allah makbulkan doa sy.. Alhamdulillah

5y ago

alhamdulillah, jaga baik2 ye, moga semua dipermudahkan aminn 😊

alhamdulillah.. 😊 tahniah.. saya standby lemon.. bila nak loya tuu saya kan cium/hidu bau lemon.. even nak tidur.. letak tepi bantal.. hihihi.. sejak mengandung nie deria bau kuat nau.. 😂

5y ago

hehehe.. welcome dear.. 😊

Try watermelon whenever u feel nausea.. Its works like charm for me.. Gud luck dear..

5y ago

No problem mommy..

sama dgn saya.. 2 years.. and this my 1st pregnancy at 7 weeks too.. syukur..

5y ago

amin...you too.

semoga dipermudahkan Dear🤗, sy 6 weeks after 2 years of marriage💖

5y ago

sama kite ye, tahniahh 😊

Try makan buah dear.. Sebelum mkn ape ape mkn buah yg manis dulu..

5y ago

Okay akan cuba, terima kasih bnyk2 😊

Cuba makan gula gula

5y ago

will try, thank you so much 😊