Ruam Di Dahi Baby 3 Bln

Hi everyone. Blh tau cmna nak hilangkan ruam di dahi baby 3 bulan? Bintik2 kecil mcm jerawat. X mengurang tpi bertambah. Sy pki sbun cetaphil skrg. Any tips?

3 Balas

buat masa sekarang jangan pakai apa2 shampoo or sabun dulu.. letak baby oil selalu..

5y ago

yep dear..

Buat ms skrg elak sebarang sabun ms mandi sis. Just lap dgn air suam je ms mandi tu

5y ago

Sapu pelembap. Kalau pg klinik mntk krim pelembap. Nnti doktor akan bg.

Sya bgi pkai losyen... Sekejap je hilang...

5y ago

Sy dah letak sis tapi msh x kurang2. Klu kena pns sikit terus naik2 ruam.