TTC

esok dah DPO11 and CD26 period sy selalu dalam range cycle 25hari ke 27hari. paling lewat 29hari. harini DPO10 CD25 ada try UPT tapi result -ve ada kemungkinan pregnant tak kalau DPO10 result -ve? ke mmg tkde harapan? ?

7 Balas

Upt cassete putih tu test masa dpo11, sehari sblm due period.Line kedua tu naik lmbat sgt. Dh mandi, dh solat tgk blk baru nampak. Lps tu baru makin jelas lepas tinggal lama skit. CB tu test masa dpo12.

5y ago

oh okay sis. take care. doakan kami yg ttc ni😁

sy bln 11 cycle 25 , bln 12 cycle 29.. xcited test upt sekaliny -ve 😅 hampa.. bln ne lg brpa hari due period.. tkda signal cuma demam tk demam jak ne..

sy test msa sehari sblm priod.. result negative.. pstu tiber lewat priod 4hr.. test lg dpt double line terang😂

5y ago

4-5w

daa test upt ka sis 😅 apa update tekini hihii.. sibuk jg nk tau 😅

5y ago

xpe sis jgn sedih².. bole usaha lg lepas ne 💪💪

Sy celop upt masa dpo11. Nampak line tp faint sgt. Try la tggu 2hari lg

5y ago

Nk reply kt sini sy xleh attach pic. Sy komen yg baru yer.

Sis test je setiap 2hari, selagi period xbkunjung tiba 😎

5y ago

😭😭smga kita ada, rzeki next month ya sis

Tgu lgi 5 hari la...

5y ago

La ye ke.. alhamdulillah.. da period.. ade chance tu akan dtg.