due ogos

esok dah 39w seronok lg anak oi dalam perut momy.. keluar la syg momy xlarat sgt dah ni.. tak sabar jmpe bby. doakan saya bersalin this week xnak over due..😂

24 Balas

Semoga Allah permudahkan urusan bersalin ya, turn saya 3minggu lagi. Tak sabar juga nak jumpa baby, dah x larat bawak perut 🤭

org kata cikgu cpt bersalin hahahah. saya smpai 40w.. smpai dr tpksa buat lubang. alhamdulillah seronok sgt baby dlm kandungan

Sy due 8/8 tapi takda tanda2..😂😂 baby so happy dlm rahim mma dia. Hahahaha. Smoga bby keluar pd waktunya #babyfirst

Sama la ngn sy...hrp jgn la smpai tarikh serah diri, Adoii takut dgr induce semua tu...tmbh anak first mmg xtw pape...

sama lah sy sabtu ni cukup 39week..x larat dh nak bawak perut dh terasa berat sgt..dgn batuk selesemanya lagi😢😢

Sabtu ni je due 8.8 ntahh laaa dia tanak kuar lagi..mood down sgt2 tkut kena induce or emrgncy cser pulak..😌

Sma laa ahahhaa nak bby klr sblm due ni tkt nt ovr due pla .. Mgu dpn due .. Smga kta smua d permudhkn amin

Semoga Allah sentiasa pemudahkan segalanya urusan Awak Di Dunia Dan akhirat ya aminn 🤲🏻

Allahumma Aamiin 🤲🏻 Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis.

Aminnn smoga bby keluar dgn sihat😍😍😍😍😍👍👍👍