Minum Air Gula

Esok ad appointment utk minum air gula. First kne minum. Then takut xleh telan yg biase berhajat lh nk bwk yg berperisa ke KD. Call KD tnye boleh k bwk, nurse jwb bwk jewlh.. Balik kerja terus pi cari kt farmasi.. Yg ni jew ad. Mommies ad yg berpengalaman minum yg ni tak? Ok k eah?

Minum Air Gula
8 Balas

Sy dapat perisa blackkarun.sedappp😋😋..dia xrse mati gula.bau dia Pon sedap.masam2 manis.dktor BG yg sejuk.minum Mcm xmnum 1mmggu😅.maybe sbb dahaha sgt time tu...kena plak.pose Stu malam.dpt minum tu rse nikmat

5y ago

Bestnyee. Kd tmpt sye ni xde yg brperisa.. Td minum yg biase. Sbb perisa anggur sya bwk ni x ckup kuantiti. Stgh jam jew berthan.. Then munth. Kne repeat balik minggu dpn.. Adoyaiii.. Berusha tahan.. Tpi x lepas..

Alhamdulilah kk sy bagi sy air gula perisa oren.. memg masih manis tapi rasa ok sikit la dri yg ori tak de perisa tu..

5y ago

Good luck sis next appt.. sy mnum kali prtama ritu skali teguk sbb x tahan manisnya tu klu mnum sikit2.. sy ahad ni utk mnum air gula kali kedua sbb mak ada sjarah kencing manis..

sy dpt yg ni...klinik swasta..sdapp..mcm sprite

Yg ni sama mcm kat kkia la kan..perisa original,xde perisa

5y ago

Ni perisa anggur

Minum dari kk pun Rasa Oren Sedap je sis

Ada jual dekat luar rupanya 😂

5y ago

Ade kt farmasi.. Certain KK skrg memng dh ad yg berperisa.. 😅 Tpi KD sye check up ni xde.

sy minum ada perisa oren

Kk saya perisa oren.

5y ago

Same lah.. Kk saya pun perisa oren.. Pulak tu bancuh dengan air suam.. Rasa menangis nak telan air gula tu.. Dengan pekat dan manisnya