Scan detail

Esk akan p scan bby detail. 28weeks 3 day. #firstbaby Nervous nye lain mcm. Semoga dipermudahkan semua nye. Semoga bby sihat walafiat. Mama sihat walafiat. Blh x share pengalaman scan bby detail... 🤗🤗🤗

2 Balas

semoga baby sihat walafiat hendakNya sis. cuma saya boleh pesan, nak buat detail scan ni hati kena sado. pelbagai kemungkinan boleh jadi sebab semua anggota badan baby kita boleh nampak, luar dan dalam. dulu saya pun excited tapi lepas detail scan saya murung sebab jantung baby detect ada echogenic foci. refer Dr kk and Dr pakar pun dia kata tak boleh nak buat apa sebab baby masih dekat dalam. nak rawat pun tak boleh. nak taknak kena tunggu baby keluar. cuma mampu doa banyak banyak jantung baby okay je lah semasa bersaliin nanti. btw, tahniah sis 😊

sy pn nk g details scan esok..berdebar jugk ni..sbb start pregnant mummy nye bnyk naw problem..takot effect kat baby..setiap mase doa biar la mummy je yg skit bby jgn la sakit ape2..harap2 sgt esok cek sume normal utk baby..aminnn