degup jantung

Ermmm saper ms preggy waktu mlm nk tdo jntung degup laju...

5 Balas

Saya pernah jugak macam tu waktu terbangun nak ke tandas. Bila next check up dengan doktor,saya bagitau la. Doktor pun check then dia advise,kalau masih jugak laju berdegup lepas 2-3 jam,kena pegi check kat hospital. Takut ada risk kena thyroid

Tidur mengiring dpt mengurangkannya sis. Kalau asbab tidur terlentang, bayi yg besar sudah berat lalu menekan saraf jantung ibu.

normal awk, sbb skrg jantung awk pump utk dua badan, badan awk and baby so memg dia akn lebih laju nak2 time kita rehat

Saya mcm tu LA doktor kta HB rendah.

5y ago

X plk sbb bila checkup HB normal

Hb rendah ya....baru tau

5y ago

Xpulak sbb bila chekup HB normal jer