sakit gg

Emm x boleh tido mlm ni.. Meraung2 sakit gg.. Pakej dh berlubang dh gg.. X pernah lg rasa mcmni.. Ada x tips kurangkan sakit?? Skg dh laa preg nk masuk mggu ke 13.. Dia nya sakit gg sampai ke kepala ni.. ?

8 Balas

sy pn ad gk sakt gigi baru² ni..sy amalkan kmur² air garam..kalo sis rsa perit,sis letak esen vanilla kt gigi yg sakit tu..tu pn bole jgk

5y ago

Tq yaa.. Sy cuba nanti

Pegi klinik gigi trus sis kalau sakit gigi.. Sbb hari tu nurse ada bagtau kalau sakit gigi jgn tggu lama nanti kena darah tinggi...

5y ago

Ok noted! Tq sis:)

Kalau berlubang sis boleh cuba petua letak bunga cengkih kt tmpt berlubang tue..insyallah kurg skit saki gigi..sy da cuba..

5y ago

Tq ya:)

Sakit sbb berlubang ke sis? Boleh buat tampalan sis. Sy masa kandungan 13w buat rawatan gigi kat kk. Tampal & scaling.

5y ago

Sy buat kat klinik kerajaan sis. Free hehe

Kumur air garam sis. Pergi dentist utk tgk kalau boleh cabut. Kalau tak tahan sakit mmg kena makan paracetamol je.

5y ago

Tq yaaa

Nnti akak hilang juga tu,mcm Sya first preggy sangt sakit, lm2 hilang, depens pembawaan ank msing2

Kumur air garam dear.. air suam2. Kumur 3x setiap kli dtg sakit.

G klinik gigi sis..sakit gigi time prgnt ni ada kesan dia..

5y ago

Emm baiklahh.. Tq yaa:)