First time mommy

EDD: November 30 2020 Birth Date: November 27 2020 Our baby girl is finally out 🥰 9am: start of labor 11am: 2cm 3pm: 7cm 5:32pm: fully dilated pinasok na ng delivery room 6:05pm: Baby is finally out ❤️ PRAYING FOR SAME SAFE DELIVERY TO ALL THE EXPECTING MOMMIES 🥰 Astrid Blythe B. 👶🏻 November 27 2020

First time mommy
48 Replies

congrats momsh..parehas tayo ng EDD nov 30 din ako pero excited lumabas baby ko, nov 6 ako nanganak 😊