Diduga dengan kehilangan permata sulong

EDD : 11/6/2020 Tetapi.. Admitted : 16/3/2020 kerana tiba2x hipertensi Emergency Czer : 17/3/2020 9 pagi Sebab : severe pre eclampsia punca kpd Abruptio Placenta (lekang uri) Hanya bertahan 2 hari 18/3/2020 8 malam. Nur Jannah nama diberi anak syurga mama & abah yg sgt cantik. Usia kandungan 27 minggu. Discharge ward : 25/3/2020 #Merindui #RedhaIkhlasTabahKuat #AlFatihah

Diduga dengan kehilangan permata sulong
138 Balas

Takziah sis. Sy pon baru lahirkn baby pramatang sbb severe pre-eclampsia. Tali pusat dh sedikit detach(100cc). Sy x ada drh tggi pon sblm ni, tiba2 masa kndgn 35mggu dpt pnykit ni. Alhamdulillah baby sy skrg 3bln stgh. Takziah yer sis, moga awk kuat dan tabah. Moga Allah gantikan dgn yg lbh baik.