Susu formula

Dutch Baby Muntah Teruk ,Lactogen Mula2 Cirit Hjau Dn 2 Hri Baru Berak ,Frisolac Ar Kerap berak maybe cirit Anak Mcm Meragam Lebih ,Dumex bebelac sembelit !Mummy Buntu Dah !Mtk Pendapat Antara Frisolac HA ,Nan Pro @HA ,Aptamil ,Dumex Mamex ,MANA LAGI OKAY ?#bantusharing #firstmom #seriusnanya #mummyneedhelp

2 Balas

Puan cuba Similac pula. Sebenarnya takboleh nak suggest susu yg sesuai. Sbb ikut badan baby masing-masing. Tapi pengalaman saya, anak guna Similac alhamdullillah ok. Lain2 yg Puan nyatakan saya takpernah cuba.

2y ago

Similac ade byk jenis ,yg mane stu ya mom?