32 week and macam kena morning sickness 🤮

Dulu awal mengandung, pagi tu wajib la muntah. Air kosong tak selera langsung. Sampai 4 bulan. Ni dah 32 week. Pagi-pagi dah muntah keluar air kosong. Lepas makan loya tekak. Badan pun rasa tak sedap je. Dengan tak larat jalan nya. Mungkin petanda kena apply maternity leave awal. #luahansemata

1 Balas

sy alahan smpai 20w sblm ni...tup2 30w dh mai balik. lps asar keatas mula mual muntah smpai ke tgh mlm. nk mkn xde selera..tp lapar.