Hye nak tanya. Tak nak jawab tak pelah, ramai2 lah jawab, bosanlah duduk rumah .

Duk spital nnti,kalau die bg baju spital tu lain cite,kalau die x bg,pakai jubah ke kaftan yg bf friendly boleh ke. Yg ade zip dpn. Sbb sye x suke pakai kain batik,nnti asik nak terlucut sbb sye ni badan kurus keding.

2 Balas

klu swasta xde mslh. kerajaan kne pkai baju pink kain pink ikat tu saja. nk discaj baru pkai baju sndri. sy pun pkai kain bergetah saja...xreti pkai kain batik asyik terlucut saja 😅

8mo ago

ok tq awak❤️

Hospital apa sis? Kalau swasta boleh je.

8mo ago

kemaman..kerajaan..