DUGAAN BISNES

Dugaan hujung tahun 2022😔kenapa laa ada manusia x berhati perut mcmni .. Kenapa x reti kesian dkt org .. Org dah tlg tapi main taik mcmtu .. Sya cari rezeki x byk pon sya dpt x smpai beratus pon😢tapi kenapa ada manusia mcmni .. X aku halalkan dunia akhirat .. Skrng terpksa sya ganti balik rm1200 item yg dibawak lari oleh customer yg konon nya kata pay habis lepas dpt item sbb dah bayar half sblm item smpai .. Ya Allah , permudahkan laa urusan aku 😭 minta ibu2 doakan sya dimurah rezeki dan dipermudahkan urusan .. Sya ni hanya surirumah .. Bukan sikit nak cri smpai rm1200 tu gaji laki pon x lepas .. Tlg ibu2 doakan sya ye😔

1 Balas

hurm.lepas ni jika buat jualan brg puan jgn bg dlu k .dia dh abis byr baru bg brg tu....ada no ctc dia dan alamat rumah yg di beri???? try buat report polis apa dia msj pun kena siap2 print out tnjuk dkt polis apa dia promise..then apa yg dia buat transaksi berapa dh byr pun kena juga ada as bukti....mg Allah pmudahkan segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib .

2y ago

in shaa Allah .. nak push sales ni x senang .. sbb x smua org nak beli emas kan .. mudahan Allah permudahkan sya nak baya baki tu😔 x lama lagi nak tahun baru ..