Selamat bersalin

Due saye 21/9 tapi kene serah diri 6/9 sebab gdm on ubat dan insulin. Tapi tak dan serah diri baby dah keluar 29/8 mase 36 minggu 5 hari. Saye bersalin sangat2 mudah alhamdulillah. Sakit contraction pun 40 minit je. Semoga ibu2 yang due bulan 9 dipermudahkan proses bersalin dan selamat semuenye.

18 Balas

Sama due saya 6/9..5/9 kena suru serah diri harap dipermudahkan seperti sis..aamiin

9mo ago

Goodluck sis

sama due 21/09 ni.. doakan sy semoga di permudahkan segala urusan

Wah tahniahh. Alhamdulillah. Share sikit buat apa mudah macamtu 🥹

9mo ago

Mse hujung2 tu sye kerap ajak suami jln, dgn sye bnyk ckp dgn bby. Rsenye itu je kot yg sye buat, hehe. Dgn sye selalu amalkn doa nabi yunus.

aamiin²,,doakan sy dipermudahkan bersalin due 22/9 ni

Aamiin2..doakan sy jgk due 24.9 ni

Doakan saya sama ye tgh tgu arini

Kalau mcm ni dikira pra-matang ke?

9mo ago

Borderline awk. Klau 36 minggu tepat bru die kire pre mature kot.

Sis anak pertama ka???

9mo ago

Ye sis ank pertama