Keputihan kekuningan tanda awal hamil?

Due period saya lagi 5 hari. Minggu ni banyak sangat keputihan kental. Pastu harini, keputihan warna agak kekuningan. Tanda nak mengandung ke macm tu huhu

2 Balas

Sy pon sama, berkali² tukar panty liner. Sis rasa gatal² x kat vagina part?

4y ago

Rasa jugakk tapi harini kurang. Kawan ajar suruh cuci bersih2 & lap sampai kering. Buat gitu tiap kali lepas buang air kecil & bersama. Hehe

Nak period pn keputihan akn byk. Tp klu kuning sgt tu takut ada infection.