Keputihan kekuningan

Assalammualaikum , saya baru masuk 3 trimester normal ke bila saya ada keputihan warna kekuningan ? sebelum ni tak pernah keluar keputihan ..

1 Balas

sama 🥲 keluar bila saya aktif dan byk bergerak. dia keluar sgt2 cair kdg sekali dgn lendir jernih dan warna krim2 mcm tue . xda gatal or xda bau . sblm nie mmg xda keputihan pun . #37w3d

2y ago

alhamdulillah dh bersalin 30/03 ( 39w2d ) hari tue. keputihan sya normal dan bkn pembawa GBS . kata doc keputihan d hujg2 kehamilan biasanya normal jika xda kegatalan atau perubahan warna spt kehijauan/coklat2 .