due 2april (ahad)

due date lagi 4 hari . but still tak ada apa apa tanda bersalin . apa saya kena buat ya untuk mempercepatkan bersalin ?

5 Balas

Sama la . Saya due 3/4 tpi skrg pn masih tkde rasa sakit apa2 setakat sakit perut biasa2 je 😭 mcm mna ea biasa ke tu . Tapi masa 17/3 first time rasa perut ngeras n sakit bahagian bawah . G hosp chek 1cm . Tpi lepastu sampai skrg takde rasa sakit pula. Mcm2 da buat senaman la bersama la sama je 🤣

Sy due date 1/4..tapi Alhamdulillah sy dah selamat bersalin 26/3 harituh..39 minggu 1 hari..

kerapkan bersama dengan suami, banyakkan berjalan, banyakkan senaman untuk cepatkan bukaan.

due sy tangal 1/4/2023 sampai sekarang belum ada tanda apa² normal kha anak pertama

sis da bsalin ke? 2hb ni sy 38w serah diri..