Baby sama tarikh birthday dengan mama dia 🤲

Due date bulan 12, tapi baby keluar awal 😊... Alhamdulillah baru jee selamat bersalin tadi, yang terkejutnya birthday saya sama dengan baby 🤭 7/11... Berat baby 2.96 🥳 #firstbaby #firstmom

8 Balas

Sis bslin brp week tu? Berat jgk baby sis ye. Baby kene thn x or blh balik trus? Sis keluar tanda awal ke smpai bslin awal? Sy due bln 12 gak x sbr nk jmpa baby.

1y ago

36 week 2 hari... 2 hari jee duduk wad, lepas bersalin 1 hari terus esok boleh balik da, takdee tanda² nak bersalin, cuma air ketuban tiba tiba keluar itu jela ☺️