Baby sama tarikh birthday dengan mama dia 🤲

Due date bulan 12, tapi baby keluar awal 😊... Alhamdulillah baru jee selamat bersalin tadi, yang terkejutnya birthday saya sama dengan baby 🤭 7/11... Berat baby 2.96 🥳 #firstbaby #firstmom

8 Balas

Alhamdulillah tahniah sis selamatkan melahirkan , rezeki dpt sama birthday pulak tu mama n baby .. btw masa bersalin tu baby usia brp weeks ye ? sy pun due bulan 12 skrg dh 34w makin berdebar tapi tetap relax selagi mampu 😂 dh rasa jugak braxton hicks mcm senggugut n mengeras

1y ago

Alhamdulillah kemas dh baju , bawak yg penting2 je g hospital . duit tk byk nk beli brg baby n saya . saya beli mana yg termampu je awak .. nanti ada rezeki bru topup lagi skit2 bila baby dh kluar .. btw awak kemas la awal2 sbb sy pun sblm kemas baju hati rasa tk tenang je yelah sbb kita tk thu kan kalau emergency . tkpe awak buat slow2 je ok , kemas sambil dengar lagu ke zikir ke apa nanti sekejap je siap tu . semoga dipermudahkan urusan awakk 🥰

wahhh Alhamdulillah sis . Tahniah selamat berpantang .. sya pula jadi tak sabar . due 12/12 tp Smlm dah kena BH palsu harini masuk 35week . doakan sya ya awk , semoga dipermudahkan bersalin Aamin 🤲🏻

1y ago

due 8/12 tp kena bersalin 11/11, dah ambik dexa 12mg, ketuban leaking tinggal 8, bersalin 36w😊

Sis bslin brp week tu? Berat jgk baby sis ye. Baby kene thn x or blh balik trus? Sis keluar tanda awal ke smpai bslin awal? Sy due bln 12 gak x sbr nk jmpa baby.

1y ago

36 week 2 hari... 2 hari jee duduk wad, lepas bersalin 1 hari terus esok boleh balik da, takdee tanda² nak bersalin, cuma air ketuban tiba tiba keluar itu jela ☺️

alhamdulillah bestnyaa! saya pun due bulan 12, tapi minggu krismas tu..lambat lagi.. tak sabar rasa.. btw selamat berpantang ya sis

alhamdullilah. seronoknya. sy due 10/12 ni pon dh tak sabar even second child. harap sngt bersalin awal sikit hehe

tahniah sis selamat berpantang.. Saya pon jadi tak sabar pulak... Due 10/12 doa kan saya jugak

Maaf tnya sis bersalin brpa week ye ?

sya due date 1/12 ni. skrg dh 37 minggu