Baby sama tarikh birthday dengan mama dia 🤲

Due date bulan 12, tapi baby keluar awal 😊... Alhamdulillah baru jee selamat bersalin tadi, yang terkejutnya birthday saya sama dengan baby 🤭 7/11... Berat baby 2.96 🥳 #firstbaby #firstmom

8 Balas

wahhh Alhamdulillah sis . Tahniah selamat berpantang .. sya pula jadi tak sabar . due 12/12 tp Smlm dah kena BH palsu harini masuk 35week . doakan sya ya awk , semoga dipermudahkan bersalin Aamin 🤲🏻

1y ago

due 8/12 tp kena bersalin 11/11, dah ambik dexa 12mg, ketuban leaking tinggal 8, bersalin 36w😊