Perlu ke pergi hospital?

Due date 22/2 Semalam waktu malam ada rasa sakit sikit mcm senggugut Keputihan bertambah Baby kurang tendangan Hari ni sampai petang rasa lg sakit2 sikit Tp skrg kdg2 je rasa dan tak regular Perlu ke pergi check bukaan jalan kat hospital?

2 Balas

ya Allah mommy baby kurang tendangan dan keputihan bertambah tu..kena p hospital cepat2...xperlu tanya sini dh..nurse pun dh mention kan..if kurang tendang or xaktif..terus ke hospital minta check .jgn menyesal je mommy

1y ago

aminn amin ya Allah..moga baby xda pa2..harap2 sihat walfiat...

harap sis terus p hosp lepas bc komen sini... rs kurang tendang/kiraan, terus p pac je, xyah tny or ikut pnglmn org... xsemua ikut due date sbb kita xnmpk keadaan ank dlm perut cmne.. utamakn ank dlm kndungan 🥲

1y ago

Terima kasih… Sy ingat baby kurang aktif tu tanda nak bersalin / rahim dah takde ruang utk bergerak.. ya allah.. skrg dah kt hospital.. moga mudah-mudahan semua urusan 🤲🏻