Serah diri awal

Due date 14/12. Tp sy ada gdm kena serah diri awal pada 1/12 ni. Saya takde pengalaman sbb ni adalah anak pertama. Makin dekat tarikh perasaan makin takut.Lgi2 sy ada anxiety,semakin sy takut makin rasa nak nangis.Semangat sy xkuat nk hadapi nanti. Apa persediaan yg patut sy buat ye utk mudahkn bersalin.?#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Saya first mom and due 13/12 tapi saya gdm dc and asthma. So nanti 23/11 pakar review balik saya perlu admit masa 38w atau tidak. Saya ada anxiety & depression. Nervous? Tipu la takde. Hari hari saya fikir what if kalau kena admit awal? What if tiba tiba kena emergency czer? Dan terlalu banyak what if berlegar legar di fikiran saya. Tetapi saya banyak kan berdoa kepada Allah. Saya minta sangat urusan saya dipermudahkan. Saya percaya saya kuat & boleh berjuang. Saya KENA kuat. Saya KENA positif. Kena admit awal pun saya redha, janji anak saya lahir sihat sempurna dan selamat 🥹🤲🏻