39minggu 5 hari

Due date 10.11.22 tapi takde tanda lagi. Minta jasa doakan saya dipermudahkan segala urusan and tak nak overdue lebih lebih 😩 Tak nak induce. Takut 🥲 #firstmom #firstbaby

6 Balas

Samalh, takde tanda2 lagi. Doakan sy & baby kuat Dan dipermudahkan urusan. Selamat bersalin tanpa koyak,tanpa jahit. Tknk induce. Firstbaby suami tk dpt blk cuti tmn sb cuti dibekukan. moga sis tabah🥺

2y ago

Aamiin in sha Allah. Harini due date saya tapi masih takde tanda. Doc bagi lagi seminggu 😂