perut mengeras

due dah hujung2 ni.. perot mengerass teganggg jerrr .. normal kew? dan kenapa mcm tu? 🧐

4 Balas

Normal tu awak. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sya slalu gk perut mngeras, tp bby gerak time mngeras tu...sy xreti nk pantau melalui perut mngeras... 39w5d

sy pn nak tau. sbb tiap kali nak tdr malam nak megiring susah x selesa sbb perut mengeras.. sy tnggl 3hari due

saya pun nak tahu, normal ke ..sebab sy pun dah nak dekat due ni