37MINGGU 1HARI

Due 27/8 Hi ibu ,ada tak sini dah bersalin awal sblm due?Saya dah mula sakit bahagian bawah dan perut dah rasa mngeras.cuma blm ada tanda lagi.jum share pengalaman

19 Balas

Sy due 18/8 ,mengeras kerap dah ,cramp pinggang dah,tanda je belum kluar lagi..doakan Sy jugak ya mami2 semua

1mo ago

sama ciri2 dgn awk....RsA cramp pinggang dari Malam sampai pagi...tapi Belum Turun tanda ..btw .awk da bersalin ke ?

Skrg ni selalu mengeras..Pagi td sy mcm sakit lepas tu hilang…x sabar nk beranak.due 26/8

Sy pun due 27/8 takde tanda2 lagi, perut mengeras kejap2 gitu je, harap sgt keluar sbelum due

saya 22/8 masih belum ada tanda lagi.. perut mengeras kejap2.. mual then sakit bawah perut..

1mo ago

sama edd kita takde apa2 sakit / tanda bila sakit perut tp mmg salt nak membuang & dlm msa yg sma nak tmuntah.

sy due 29/8 tp kna serah diri Harini..skli cek kat PAC bru 1cm😅😅😅😅

1mo ago

sy ada kwn dlm ward..dah berslin smlm..pcah air ketuban..dia kata minum air kelapa muda😅

due 31/8 tpi baby selalu mengeras waktu Malam nk tido normal ke?

Sya due 28.04.24 blm ada tnda apa" lgi nk bersalin..

Sy la tuu hihi selamat dh brsalin 7/8, due 27/8

saya due 13/8 tp dah bersalin 2/8

1mo ago

sis kena kerap bersama suami .. hehe . sma buat senaman sikit2 . 🤭