37minggu 1hari

Assalamualaikum, Boleh share tak tanda2 nk dekat bersalin mcm mane? sebab skrg kaki saye dah start bengkak2 sampai tak larat dah nak jalan 🤭, ramai cakap perut dah turun, perot bahagian bawah pun ngilu2 rase mcm baby nk tekelua 😅.. due 12/5... #firstbaby

1 Balas

Sama la sis due kita.. tpi skrg nie perit asik mengeras tulang paha ngilu smpai blakang

2y ago

same laa.. lagi2 kalau time tido, skrg time tido pon dah terbalik.. malam tak boleh tido siang bru boleh tido.. bwah perot pon sakit2, nk jalan kena pegang je