due 25 /3 /2023

due 25 masih takde tanda, ad ke dkt sini due 25 dh lahir kn bby??

15 Balas

due 27.3 .. alhamdulillah da slmat bersalin 18.3 .. baby 38w 5d ..

2y ago

start 36weeks sy main gym ball at least 15 minutes .. jalan itik 10 steps .. squad sumo 5x .. sujud lama² .. jalan 1.5km per day .. nek turun tangga 10x .. bnyk kn baca doa mudah bersalin ngn surah maryam .. pastu turun tanda lendir dan darah .. perut mengeras 10 minit sekali .. pergi pac check bukaan da 4cm .. terus kena tolak labour room .. dlm 2 jm lyan contraction .. alhamdulillah diprmdhkn urusan brsalin ..

sya due 22/3 tp blum Ada tanda2 no bersalin

2y ago

saya dh overdue 3 hari.. belum ada tanda2 lg..sakit pom mcm sengugut jerr

smalah due 25/3 tpi msh blum ada tanda

Sy pn sama due 25.03 masih belum ada tanda lg

sama sis