Due bulan 4

Due 2/4.. ada tak yang lebih kurang sama tarikh dan dah bersalin?? Nervous tunggu tanda2 / sakit sbb x tahu frst time mommy .. skrg plk batuk2 .. smoga dipermudhkan urusan kita semua 🫰🏻#firstbaby #firstmom #bantusharing

28 Balas

Sy bulan 8/4 juga skrng dh keluar tanda lendir cmpur drah,hri ni hri ke 4 kluar tanda tu bukaan bru 1cm enth bila nk keluar si kecik ni,harap2 dapat lh jumpa si kecik dalam bulan ni juga,doakn smoga urusan sy bersalin di permudhkn,dan smoga urusan bersalin mommy2 di permudahkn juga aamin

Sama due kita 2april, anak sulung juga, sy pun belum ad tanda2 lg, harap2 xoverdue laa, hari2 dok tgu jugak kot2 ada tanda. Semoga urusan kita semua dimudahkan, selamat melahirkan baby dgn baik, dan sihat kedua mak dan anak, aamiin3 🤲🥰

Sama lah mom. Saya pun due 2/4 ni. Biarpun anak kedua bila dekat due ni nervous juga. Tunggu2 juga turun tanda ni semoga bersalin sebelum due. 🤲🏻🤍 Aamiin mom semoga dipermudahkan buat kita bersalin tanpa koyak & jahit 🥹♥️

Tanda2 tu boleh dtg dlm mcm2 bentuk. Pecah ketuban, contraction, turun darah, mcm2. Yg penting puan ready je barang2 semua dah pack dlm kereta. Kalau emergency boleh terus je pegi hospital. Dah x ada kalut2 ada benda tertinggal

saya due 1/4/23. dah selamat bersalin 13/3/23 secara normal. usia kandungan 37w2d. keluar lendir coklat semasa usia kandungan 36w4d, pecah air ketuban pukul 12 tghari 37w2d, pukul 10 malam selamat bersalin

1y ago

Awal mommy bersalin.. ada sebab ke bersalin awl?

saya due 24/04 nnt first mom. skrg ni takda rasa tanda2 lg. sakit2 pun takda. nervous jg tunggu tanda2 bersalin ni hehe. moga kita semua dipermudahkan urusan nnt

1y ago

Sy due 21/4... Ade rse mengeras tapi tak kerap.. Sec baby, first baby 37weeks dah bersalin hrap yg sec ni pon awal jgk laas

Anak ke3 due 3.4. 37w 5 hri, Gdm on diet control.. Bby mengeras aje. Harap baik2 saja. Masih belum ade tanda2 lagii. Belum cuti. Keje lagi😉

sy du 10/4 memang dah xlarat sgt2, bby dok kat bwh sgt. tp belum ada tanda nk bersalin lgi cuma kerap mengeras je tp kejap2 je..

1y ago

due kita sama hehe, semoga dipermudahkan 😍

saya 4/4 tgg tggu juga apa tanda semua! risau! first baby jugak 😭😭 Moga urusan kita semua dimudahkan Amin!

1y ago

sama dgn tarikh doc bg 4/4. sbb saya ada gdm. sepatutnya due 19 april. kiranya sy dipaksa bersalin awal. ghisau jugak ni.

saya Due 3/4 tak tau nak cakap Nervous tu lain macam sampai rasa sedih cepat emosi saya pon pening 😅